2018 YILI BAHAR DÖNEMİ ''DÖNEM İÇİ'' STAJINA ÇIKACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!!

STAJA ÇIKACAK OLAN 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Staja çıkacak olan bölümler:
Anestezi, Radyoterapi, Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği, İlk ve Acil Yardım, Ameliyathane, Yaşlı Bakım, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Dokumantasyon ve Sekreterlik

1-Yukarıda belirtilen bölümlerin 2. sınıf öğrencilerinden yalnız SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ ve TIBBİ DOKUMANTASYON VE SEKRETERLİK bölümlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından istenilen sağlık raporunu, Girne Akçiçek Hastanesi yada Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi`nde almaları gerekmektedir. Geçen dönem staja çıkmış olan öğrencilerimizin hali hazırda bu raporu almış olduklarından dolayı bu dönem için yeniden sağlık raporu almalarına gerek yoktur.

Sağlık raporu olmayan öğrenciler staja kabul edilmeyecektir. Staja çıkamadıkları için de uygulama dersinden de otomatik olarak kalmış sayılacaklardır.

2- Staja çıkacak olan her öğrenci bahar dönemi stajı için 200 tl ücretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sağlık fonu KIBRIS TÜRK KOOPERATİF MERKEZ BANKASI "10-304-0000083358" NO`lu hesaba ödeme yapacak, üç nüsha dekont alınacaktır.

3- 9 ŞUBAT 2018 CUMA SAAT 17:00`a kadar sağlık raporu alınmış ve dekontların ilgili dersin öğretim görevlisine teslim edilmiş olmalıdır. Ücret:200 tl olarak Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenmiş, başvuru sırasında hastaneye ödeme yapılacaktır.

İAY - YAŞLI BAKIM -NİHAN SELİN METE
AMH - TIBBİ DOKUMANTASYON VE SEKRETERLİK -ÖZGE SAĞLAM
ANESTEZİ - SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ - REŞİDE ÇİÇEK
RADYOTERAPİ - TUĞBA B. ÇALIŞKAN
TIBBİ GÖRÜNTÜLEME - TUĞBA B. ÇALIŞKAN

Yukarıda belirtilen öğretim görevlilerine en son 9 ŞUBAT 2018 saat 17:00`e kadar dekont ve sağlık raporlarını teslim etmeleri gerekmektedir.