2017-2018 GÜZ DÖNEMİ VİZE TELAFİ SINAV DUYURUSU

2017 Güz Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya fakülte kurul kararına göre mazeretli sayılıp, vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine Güz 2017 dönemine ait eğitim harcı borcu olup vize sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, mazeretli öğrencilerin ise Fakülte kurulu tarafından mazeret vize sınav hakkı tanınması halinde 11 -15 Aralık tarihleri arasında sınavlarına 50 TL ders başı ödeme(Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava başvurma hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir.

Ayrıca bu son sınav hakkı olacaktır. İlgili sınavlar 19-21 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.