ÇOK ÖNEMLİ!!! 2. SINIFTA STAJA ÇIKACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

STAJA ÇIKACAK OLAN BÖLÜMLER:

Anestezi, Radyoterapi, Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği, İlk ve Acil Yardım, Ameliyathane

1-Yukarıda belirtilen bölümlerin 2. sınıf öğrencilerinin, Sağlık Bakanlığı tarafından istenilen sağlık raporunu, Girne Akçiçek Hastanesi ya da Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi`nden almaları gerekmektedir.Sağlık raporu ücreti135 tl olarak Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenmiş olup,sağlık raporu ücreti başvuru sırasında hastaneye ödenecektir.

Sağlık raporu olmayan öğrenciler staja kabul edilmeyecektir. Staja çıkamadıkları için de uygulama dersinden de otomatik olarak kalmış sayılacaklardır.

2- Staja çıkacak olan her öğrenci güz dönemi staj ücreti için 200 tl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sağlık fonu KIBRIS TÜRK KOOPERATİF MERKEZ BANKASI "10-304-0000083358" NO`lu hesaba ödeme yapacak, üç nüsha dekont alacaktır.

3- 5 EKİM 2017 tarihine kadar sağlık raporu alınmış ve dekontlar ile birlikte ilgili dersin öğretim görevlisine teslim edilmesi gerekmektedir.

İAY - NİHAN SELİN METE

AMH - ÖZGE SAĞLAM

ANESTEZİ - REŞİDE ÇİÇEK

RADYOTERAPİ - TUĞBA B. ÇALIŞKAN

TIBBİ GÖRÜNTÜLEME - TUĞBA B. ÇALIŞKAN

Yukarıda belirtilen öğretim görevlilerine en son 5 EKİM`e kadar saat 15:00`e kadar dekont ve sağlık raporlarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı`nın zorunlu kıldığı başvuru formları da yukarıda belirtilen öğretim görevlileri tarafından derslerin ilk haftasında öğrencilere doldurtulacaktır. Bu yüzden staja gidecek olan her öğrencinin okulun ilk haftası derslere zorunlu katılım göstermeleri gerekmektedir.

Bilginize sunulur.