2017 BAHAR ve YAZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI - TELAFİ SINAV DUYURUSU

2017 BAHAR ve YAZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI

TELAFİ SINAV DUYURUSU

2017 bahar ve Yaz Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya final sınavlarına katılamayan (devam sorunu olmayan ve vize sınavına katılan), final sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine Bahar ve Yaz 2017 dönemine ait eğitim harcı borcu olup final sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, halinde 20 Eylül  – 22 Eylül  tarihleri arasında  sınavlarına 50 TL  ders başı ödeme (Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava başvurma hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili sınavlar Mezuniyet telafi sınavları ile beraber 27 Eylül-29 Eylül  2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.