***YAZ STAJ DEFTERİ***

Sağlık Meslek Yüksekokulunda Zorunlu Yaz stajı yapan öğrenciler aşağıdaki kendi bölümlerine ait staj defterlerini doğru bir şekilde ve staj defterinde verilen direktifler doğrultusunda DOLDURMALIDIR. Aksi takdirde stajları sayılmaycaktır. Doldurulmuş ve kurum tarafından imzalanmış staj defterleri Güz 2017/2018 dönemi başladığında ilk üç hafta içinde Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne teslim edilmelidir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

ÖNEMLİ NOT!

Staj değerlendirme formu staj yöneticiniz tarafından stajınızın sonunda doldurulup, kapalı ve imzalı bir zarfla bize teslim edilmek üzere bize verilmelidir.

Güncel yaz staj defteri kapağı için tıklayınız! (Her bir bölüm için word dosyası üzerinde bölüm adında değişiklik yapmanız gerekmektedir)

Anestezi Staj Defteri için tıklayınız

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Staj Defteri için tıklayınız