FİNAL TELAFİ SINAVLARI HAKKINDA

TELAFİ: GÜZ2015/2016 FİNAL SINAVLARINA  YÜKSEKOKUL TARAFINDAN KABUL EDİLEN BİR NEDENDEN DOLAYI GİREMEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2015 Güz Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya fakülte kurul kararına göre mazeretli sayılıp, final sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine Güz 2015 dönemine ait eğitim harcı borcu olup sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, mazeretli öğrencilerin ise Fakülte kurulu tarafından mazeret sınav hakkı tanınması halinde 10 Şubat -12 Şubat 2016 tarihleri arasında telafi sınavlarına 50 TL  ders başı ödeme (Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava girme hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu son sınav hakkı olacaktır.

İlgili sınavlar 17-19 Şubat  2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.