TÜRKİYE DE YAZ STAJINA GİDECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!

STAJA ÇIKABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

*Staj yapacak öğrencilerin,

1. Kimlik Fotokopisi
  2. İkametgah (T.C.) (kimlik fotokopisi altına yazılabilr)
  3. Öğrenci Belgesinin Fotokopisi
  4. Staj Yapılacak Kurumdan Onay Yazısı (Staj başlangıç ve bitiş tarihini belirten)
  5. Staj ücretlerini öğrenciler Girne Amerikan Üniversitesi Eğt. ve Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti. hesabına yatırarak dekontu yollamaları gerekmektedir.

Günlük:  0.6 Krş                                         15 gün : 18 TL

30 gün  : 18 TL                                           45 gün  : 27  TL

60 gün  : 36  TL

(TÜM EVRAKLAR TAMAMLANDIĞINDA İNTERNET KAFELERDE SCAN (TARATIN) VE MAİL ADRESİNİZE ATMASINI İSTEYİNİZ.)

SİZİN MAİL ADRESİNİZDEN  tugbaozkan@gau.edu.tr  adresine mail atınız.

Evrak kontrölü sonrası staj@gau.edu.tr mail adresine işlemler için yukarıda belirtilen evraklar fakülteler tarafından  yönlendirilecektir.

Öğrencilerin staj başlama ve bitiş tarihlerini tam olarak bildirmeleri gerekmektedir.

Tarayıcı yardımıyla dijitale çevrilen evrakların boyutlarının çok yüksek olmaması gerekmektedir.

Evrak işlemlerini tamamlayan öğrencilerin SGK zorunlu staj giriş belgeleri, stajlarına başlama tarihlerine üç gün kala E-devletten alabilirler.

.Evrakı eline mail ortamında geçmeyen öğrencilerimizin staj@gau.edu.tr adresine veya fakültelerinden giriş evrakını sordurmalarında fayda vardır.

Eksik evrak veya geç bildirimlerden öğrencilerimiz kendileri sorumludur.